Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hugokaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Alla tycker om Hugokaka!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och skocker vitt och poröst. Blanda mjöl och bakpulver. Tillsätt det i äggsmeten. Häll i det kokande vattnet och vispa snabbt ihop det. Häll i en smord rund form, hellst med löstagbara kanter. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 30-40 minuter. Låt kakan svalna medans du gör glasyren. Smält smör och häll i mjölken. Tag kastrullen av plattan och tillsätt vaniljsocker. Dela kakan i två delar och lägg på två tallrikar. Ringla glasyren över båda halvorna och lägg ihop dem mot varandra. Pudra florsocker över. Servera! (Den går även bra att frysa ner)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.