Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingeborgskaka

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ljuvligt goda långpannekakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker vitt pösigt. Tillsätt smör, kakao, mjölk och mjöl blandat med bakpulvret. Häll smeten i väl smord och bröad långpanna ca 30x40 cm.
  3. Istället för skorpmjöl kan kokosflingor strös i botten av långpannan vilket ger god smak.
  4. Grädda kakan i ugnen ca 15-18 minuter.
  5. Låt kakan svalna.
  6. Till glasyren smältes smöret och låt det svalna. Blanda i de övriga ingredienserna och bred glasyren över kakan. Strö över rostad hackad mandel.
  7. Skär kakan i rutor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.