Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jägarsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt mustig god soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn baconet i smör i en rymlig gryta. Tillsätt älgfärsen och bryn den färdig. Tillsätt lök, rotfrukter och svamp och fräs i ytterligare 3 minuter under omrörning. Pudra över vetemjölet, rör runt och häll på vin och buljong samt oregano. Lägg på locket på glänt och låt sjuda i cirka 20 minuter.
  2. Tillsätt crème fraichen och sojan, sjud ytterligare 10 minuter, smaka av med salt och peppar.
  3. Garnera med färsk oregano och servera med gott bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.