Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Joddlartårta

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Severas varm med kall gräddvaniljsås en verklig delikatess!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret låt svalna litet . Rör till en deg av mjöl, mjölk och smör. Skala äpplena och skär i klyftor. Smörj en stekpanna och strö i skorpsmulor. Häll degen i pannan och fördela äppelklyftorna jämnt över degen . Strö litet socker ovanpå. Grädda i varm ugn 225 grader tills tårtan blir knaprig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.