Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs-hallonsylt

(1 kommentar)  
Skriv ut

Egen sylt smakar bäst!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och rensa bären. Skär jordgubbarna i bitar. Blanda bären och syltsockret i en gryta och koka i 5 minuter. Tillsätt vaniljsockret. Ta grytan från värmen och skumma noga. Häll upp sylten på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Kommentarer (1)

  • zonale 29 juli 2008

    Snabbaste tänkbara sätt att göra en underbart god sylt!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.