Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsbiskvier

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Festliga kakor till midsommar! Smörkrämen smakar som jordgubbsglass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa lätt samman äggvitorna och socker. Blanda i mandelmassan och essensen. Klicka ut (ej för tätt) smeten. Låt torka ett tag och grädda i 175 grader ca 7 min.
  2. Vispa margarin och äggulorna rör i det andra ingredienserna Smeta på smörkrämen på undersidan av kakan, frys kakorna. Smeta på smält choklad. Frys kakorna.

Kommentarer (2)

  • annica_johansson 23 juni 2009

    Kanon goda biskvier,nästan all som tog den kakan på midsommarafton tyckte den var jätte god.

  • Cassiopeya 2 augusti 2012

    Lite rörig beskrivning! Ska det vara en stor kaka eller många små? :S Låter smarrigt annars :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.