Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julmadeleinekakor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Prova dessa Madeleinekakor med pepparkakskryddor till jul.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Äggvispet ska vara tjockt och krämigt. Tillsätt pepparkakskryddorna och rör om.
  3. Rör försiktigt ner mjölet lite i taget växelvis med det smälta smöret.
  4. Smörj formarna och fördela smeten i dem. Grädda kakorna mitt i ugnen ca 12-15 min.
  5. Strax innan de ska serveras pensla dem med smält smör och pudra över florsocker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.