Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaas regnbågsglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här efterrätten kan ingen motstå. Säg ja till Kaas regnbågsglass!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör iordning gelantinet enligt förpackningen. Låt stå tills det stelnat.
  2. Låt persikor och ananas rinna av, skärfrukten i bitar och blanda.
  3. Vispa grädde hårt och söta med socker. Bryt sönder gelé med gaffel. Lägg 1 msk frukt i vart och ett av glasen. Täck med 1 msk gul gelé, lägg på en skopa glass och häll över 2 msk jordgubbssås. Upprepa likadant med röd gelé.
  4. Dekorera med vispgrädde och hackade nötter. Lägg ett maraschinokörsbär i varje glas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.