Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kabanabollar

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Smarriga chokladbollar med smak av kaffe och banan. Till "stora barn" , vuxna med andra ord, byt ut liköressens mot äkta Kabanalikör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop havregryn, florsocker, vaniljsocker, smör o´boypulver, kakao, kaffe och liköressens till en smidig smet.
  2. Rulla 16 lika stora bollar av smeten. Rulla bollarna i kokosflingor eller strössel. Ställ in bollarna i kylen i minst 1 timme.
  3. Smarrigt värre för både små och stora barn!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.