Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kabanosspyttipanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god variant på pyttipannan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kabanossen i skivor och bryn i stekpanna utan fett. Tag upp korvbitarna.
  2. Skala potatis, lök, morötter och palsternacka. Skär i tärningar och bryn i fettet efter korven. Tillsätt korven och se till att allt blir varmt.
  3. Skär paprikan i tärningar och skiva vitlöksklyftorna. Blanda ned i pytten. Krydda med salt, peppar och brun farin.
  4. Blanda samman filmjölk, brun farin, purjolök, citronskal och persilja till såsen och servera till pytten tillsammans med en fräsch sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.