1. I en stadig bunke blandas smör, strösocker och vanillinsocker till en jämn smet.
2. Tillsätt kakao, havregryn och likör. Rör ihop smeten.
3. Forma till små bollar. Rulla dem i kokosflingor och lägg i små pappersformar. Ställ kallt åtminstone en timme före
servering. Likören kan ersättas med kallt kaffe om man inte vill att bollarna skall innehålla alkohol.
Jättegoda!!
Gjorde en tappe..kollade inte först om jag hade Kahlua....:(
Gick bra ändå, för jag tog Triple Sec istället.
Nästa gång jag besöker glasbanken, kommer jag att se till att jag tar hem en Kahlua!....
och sticker hem å' gör the real thing!
Tack!!
åsa
Jättegoda!! Gjorde en tappe..kollade inte först om jag hade Kahlua....:( Gick bra ändå, för jag tog Triple Sec istället. Nästa gång jag besöker glasbanken, kommer jag att se till att jag tar hem en Kahlua!.... och sticker hem å' gör the real thing! Tack!! åsa