Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalasköttfärs

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Superlätt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda champinjonsoppa med 3 dl vatten. Koka upp och låt svalna.
  2. Blanda ägg, kryddor och köttfärs. Rör ner champinjonsoppan. Lägg allt i en ugnsfast form. Lägg tomatskivor över.
  3. Strö över oregano och täck med riven ost. Gratinera i ugn, 200 grader ca 45 minuter.

Kommentarer (3)

  • Brunis58 15 november 2010

    Lättare än så här kan knappast matlagning bli. Jag brukar även ha i vitlök i köttfärsblandningen.

  • Lindslus 24 januari 2011

    Vad menas m 4 hg köttfärs? :)

  • Brunis58 24 januari 2011

    4 hg köttfärs är lika mkt som 400 g köttfärs.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.