Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalopssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalops som soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små tärningar, cirka 1x1 cm. Bryn dem i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Lägg ner morötterna.
  2. Tillsätt vatten, salt och kryddor. Koka under lock på svag värme tills köttet är mört, cirka 10 minuter.
  3. Rör ut mjölet med vattnet till en slät redning, rör ner och koka 3-5 minuter. Tillsätt soja och smaka av med salt och peppar.
  4. Skär rödbetorna i småbitar. Strö över persilja och servera till soppan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.