Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålrotsslaw

 
Skriv ut

En jättegod variant på "coleslaw" med kålrot. Innehåller ingen vitkål. Bli inte rädd för antalet vitlöksklyftor, de blir milda av rostningen.

Ingredienser

Instruktioner

Skala vitlöksklyftorna och lägg i en ugnsform. Rosta klyftorna på 200º i ca 15-20 minuter tills de får fin färg. Grovriv kålrot och morot. Mixa den rostade vitlöken med majonnäsen och blanda vitlöksmajonnäsen med de övriga ingredienserna. Smaka av med lite salt och peppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.