Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelformar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt när man har några dagsgamla bullar........ja, om det blir några över förstås, annars får man gömma undan några.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Smörj fyra ugnsfasta portionsformar.
  3. Vispa ihop ägg, grädde och vaniljsocker.
  4. Skär brödet i valnötstora bitar. Doppa dem i äggsmeten och fördela i formarna. Häll sedan det sista av äggstanningen över brödet.
  5. Pudra florsocker på ovansidan och grädda i ca 15 minuter eller tills brödet fått färg och äggstanningen runt brödet har stannat. Pudra med kanel för extra kaneldoft.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.