Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelfylld hjärtkaka

 
Skriv ut

Doftar jul!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör matfett och socker krämigt. Rör i ett ägg i taget. Blanda de torra ingredienserna och rör ner det omväxlande med gräddfilen i äggsmeten. Smörj och bröa en form som rymmer ca 1 liter. Häll i hälften av smeten, täck med blandningen av socker och kanel, täck med resten av smeten.
  2. Grädda i 175 grader i 35-40 minuter. Pröva med sticka.
  3. Sikta ev. över lite florsocker blandat med kanel före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.