Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellmuffins

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En annorlunda matmuffins, gott som en liten aptitretare innan middagen!!!

Ingredienser

Instruktioner

Bryn kantarellerna i oljan och låt dem svalna. Rör ihop mjöl, havregryn, bakpulver, salt och svartpeppar i en skål. Vispa äggen pösigt i en annan skål. Rör först ner mjölk och olja försiktigt i äggsmeten, sedan osten och den brynta svampen. Blanda försiktigt ihop ägg och svampsmeten med mjölblandningen. Skeda upp smeten i muffinsformar. Grädda i 200 grader i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.