Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karlskogakakor

 
  • Serverar: 36-38 portioner
Skriv ut

Receptet till dessa goda kakor har jag fått av Saga Weman, Karlskoga

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ägg och socker. Tillsätt sedan de övriga ingredienserna, Fyll aluminiumformar till hälften. Grädda i ugn 175 grader 12-15 min
  2. Blanda ingredienserna till kolakrämen i en gryta och ge det ett uppkok. Rör ordentligt! Lägg en matsked het kolakräm i varje något avsvalnad form.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.