Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerjambalaya

 
Kasslerjambalaya
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kasslerjambalaya

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg riset i en traktörpanna och häll över tomatkross, vatten och salt. Låt koka ca 10 min under lock. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna.
  2. Skala och skär löken i klyftor. Strimla kasslern. Blanda ner paprika, lök och kassler i pannan och låt koka ytterligare ca 10 min. Stänk gärna över några droppar tabasco.
  3. Servera kasslerjambalayan med mer tabasco för den som så önskar, gräddfilsklick och bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.