Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerlasagne

(1 kommentar)  
Kasslerlasagne Kasslerlasagne
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smal variant av lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 175-200 grader.
  2. Börja med såsen.
  3. Fräs lök och champinjoner i fettet. Lägg i creme fraiche och ev. mjölk. Krydda.
  4. Tärna kasslern och paprika. Varva kassler, paprika, sås och lasagneplattor och tillaga enligt lasagneplattornas anvisning.
  5. Håll koll så den inte blir torr. Man kan då hälla på vatten, krossade tomater eller mera minifraiche.
  6. Jag lägger ett smörpapper över formen så att det inte blir bränt, tar sedan av det innan det är färdigt så jag får en fin färg.

Kommentarer (1)

  • evaldo 22 december 2008

    Hej Tina. Jag har lagat din kasslerlasagne, den var jättegod. Lägger in ett par bilder, hoppas du inte har något emot det. Mvh evaldo

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.