Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslermojs

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättelättlagat. Går att förbereda i förväg och är perfekt som bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka 3 dl ris.
  2. Tärna kasslern och paprikan och häll det i en bunke. Låt den krossade ananasen droppa av lite, så den inte är så blöt. Häll i de krossade tomaterna och ananasen i bunken, tillsammans med kasslern och paprikan. Blanda ihop allt
  3. Vispa ihop en sås av mjukosten, grädden och chilisås.
  4. Bred ut det färdigkokta riset i en ganska stor, ugnsfast form. Häll över kasslerblandningen jämnt och häll till sist över såsen. Sätt in formen i ugnen i ca: 225 grader i ca: 20-30 minuter, tills allt blivit genomvarmt. Klart att servera.
  5. TIPS: Går utmärkt att frysa. Variera rätten genom att ha i ex: lök, purjolök, äpple, majs eller något annat som man tycker om.

Kommentarer (1)

  • Mollianna 6 april 2009

    Tack för receptet! Har gjort det flera gånger och det smakar lika bra varje gång :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.