Jättelättlagat. Går att förbereda i förväg och är perfekt som bjudmat.
Instruktioner
- Koka 3 dl ris.
- Tärna kasslern och paprikan och häll det i en bunke. Låt den krossade ananasen droppa av lite, så den inte är så blöt. Häll i de krossade tomaterna och ananasen i bunken, tillsammans med kasslern och paprikan. Blanda ihop allt
- Vispa ihop en sås av mjukosten, grädden och chilisås.
- Bred ut det färdigkokta riset i en ganska stor, ugnsfast form. Häll över kasslerblandningen jämnt och häll till sist över såsen. Sätt in formen i ugnen i ca: 225 grader i ca: 20-30 minuter, tills allt blivit genomvarmt. Klart att servera.
- TIPS:
Går utmärkt att frysa. Variera rätten genom att ha i ex: lök, purjolök, äpple, majs eller något annat som man tycker om.
Publicerat den
2 mars 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för receptet! Har gjort det flera gånger och det smakar lika bra varje gång :-)