Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kastanjechoklad

 
Skriv ut

Låter mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett kryss med en vass kniv i toppen av varje kastanj. Lägg dem i vatten med salt, låt koka upp och koka i fem minuter. Skölj kastanjerna ljumma och skala dem på en gång. Finhacka dem.
  2. Vispa smör och socker fluffigt. Tillsätt kastanjebitarna. Smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn och låt den svalna utan att stelna. Blanda chokladen och kanstanjesmeten. Tillsätt Cointreau.
  3. Fyll en eller flera formar, klädda med plastfolie, med smeten. Låt stå i kylskåp. Stjälp upp den på fat och garnera med färsk frukt. Kaffe eller portvin smakar gott till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.