Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarlåda

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel och god vardagslåda med smak av kaviar och dill. Servera gärna med knäckebröd och ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Koka upp mjölken, häll den het över ströbrödet i en värmetålig skål. Låt svälla 5 min.
  3. Blanda ned kaviar samt äggen ett i sänder under kraftig omrörning.
  4. Vispa grädden hårt och vänd ned med dillen.
  5. Häll i en ugnsform. Lägg på margarin och grädda ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.