Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarpanna

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Lättlagad lunchrätt, serveras med mörkt bröd eller knäckebröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka eller skiva löken. Rensa böcklingen till fina filéer. Halvera dem. Rör ihop crème fraiche med kaviar till en ljusrosa, salt sås.
  2. Fräs löken mjuk utan att brynas i olja i en panna. Lägg i böcklingfiléerna att värmas. Slå på kaviarsåsen, värm några minuter så att såsen smälter ner över böckling och lök. Klipp över gräslök och servera med bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.