Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarströmming

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Strömming, kaviar och dill! Goda smaker i en klassisk kombination.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med fyllningen: Mosa potatisen med en gaffel. Rör ner kaviar, matyoghurt och hackad dill. Lägg ut hälften av filéerna med köttsidan upp. Fördela fyllningen ovanpå. Lägg på resterande filéer. Vänd strömmingen i rågmjöl. Stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna 3-4 min per sidan. Krydda med salt och peppar. Servera med pressad potatis eller potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gnagett 26 mars 2008

    Detta måste jag testa. Kaviar och dill fyller jag alltid min strömming med så det blir spännande med något nytt på samma tema. Återkommer med betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.