Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kedgeree

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

290 kalorier per portion En engelsk rätt efter indisk förlaga som som kan serveras både som frukost, lunch och middag. Detta är en snabblagad och lättgjord variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och persiljan. Skär äggen i klyftor.
  2. Fräs löken tillsammans med curryn i margarinet i en kastrull. Tillsätt riset och buljongen, låt koka på svag värme under lock 20 minuter.
  3. Dela fisken i grova bitar, blanda ner fisk, ägg persilja och yoghurt i riset.
  4. Låt allt bli genomvarmt och servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.