Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kejsarbiskvirutor

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Räkna med strykande åtgång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Smörj och bröa en långpanna
  3. Vispa ägg och socker
  4. Blanda ihop alla kakingredienser och vänd ner i smeten
  5. Smaksätt med konjaksessens eller konjak efter smak och tycke.
  6. Grädda ca 20-25 minuter.
  7. Obs! Låt kakan kallna i långpannan
  8. Blanda ihop ingredienserna till smörkrämen och bred ut på den kalla kakan
  9. Frys kakan i en ½ timme
  10. Smält blockchoklad och kokosfett i vattenbad.
  11. Bred ut chokladen jämt över den frusna kakan
  12. Tips! Skär denna långpannekaka i lagom stora kakor INNAN chokladen stelnat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.