Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesopaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Alltid gott med paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör margarin, vetemjöl och vatten till en deg i matberedare eller rör ihop för hand.
  2. Blanda ägg, keso, purjolök, tonfisk och kryddor. Häll i pajskalet. Lägg på riven ost Grädda i 175 grader i 35-40 min Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wertyq 26 mars 2010

    Väldigt god. Blandade i lite räkor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.