Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärts-/potatisbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Matiga biffar med frasig kant.

Ingredienser

Instruktioner

Potatisarna skalas och rives ned i en skål. De kokta kikärtorna, ägget, dillen, kryddorna och mjölken blandas ner i samma skål. Man kör med mixerstav eller i matberedare tills smeten är jämn. Om man tycker smeten är för lös kan man röra ned lite vetemjöl. Smeten formas till bifar och stekes i ganska het panna några minuter. Kan serveras till kött eller ätas som de är som mellanmål. Kanske med till knäckebröd tiil.

Kommentarer (1)

  • grashoppan75 18 augusti 2012

    Hej! Jag undrar om potatisen ska vara rå eller kokt?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.