Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kina-gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kina-gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ananasen rinna av, men spara spadet. Ansa och strimla purjon. Skölj och kärna ur paprikorna, strimla dem fint. Skölj och strimla gurkan. Skär ananasen i småbitar. Fräs köttfärs och lök i en tjockbottnad gryta. Låt puttra ca 5 minuter.
  2. Blanda ananasspadet med vatten i en kastrull. Tillsätt soja, honung, vinäger och buljongtärningar. Låt koka upp och sjud sedan på svag värme i några minuter. Häll detta över färsen och tillsätt ananas och grönsaker. Låt puttra ytterligare några minuter tills all är genomvarmt. Smaka av. Servera med ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.