Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwislush

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En blandning mellan dryck och isglass. Jag brukar ha den som dessert ibland varma sommardagar

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala kiwin och tärna fruktköttet grovt. Lägg fruktkött och juice i mixern, Kör på högsta hastighet tills det är slätt. Smaka av med honung.
  2. Häll upp drycken i ett brett glass. Låt stå i frysen ca 3 timmar. Servera drycken halvfryst. Ät eller drick med sked.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.