Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckäppelkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman ingredienserna till kakbotten och låt vila 10 min. Klä en pajform, nagga botten. Låt ännu vila 15 minuter i pajformen.
  2. Låt knäcksmeten sjuda upp under omrörning.
  3. Grädda pajskalet i 200 grader 10 minuter. Rada sen äppelklyftorna i det förgräddade pajskalet. Knäckglasyren över. Grädda ca 20 minuter mitt i ugnen.
  4. Servera med apelsinsåsen som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.