Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Körsbärssangria

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sangrian har en djup fyllig färg av körsbär. Passar även att ätas som dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Riv skalet av en apelsin. Skala och skär apelsinerna i bitar. Koka upp russian och socker. Lägg i körsbären och låt det sjuda några minuter. Lägg i apelsinbitarna när lagen kallnat. Fördela i glas och häll på vin efter smak. Vispa grädden och blanda med kesellan. Toppa med kesellagrädde och rivet apelsinskal.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.