Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos-spindlar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En nästan rå boll, full av kokos och täckt med mörk choklad. Hittar du dekorationsögon i bakhyllan passar de perfekt att sätta fast på spindlarna. Laktosfria, glutenfria och äggfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa 2 dl av kokosflingorna tillsammans med kokosolja, kokosmjölk, agavesirap, vaniljpulver och salt. Det ska bli en hyfsat slät massa. Skrapa över i en skål och blanda ner resten av kokosflingorna. Rulla till bollar och ställ på en bricka. Ställ in i kylen i 20 minuter.
  2. Smält chokladen försiktigt i mikro eller över ett vattenbad. Doppa bollarna i chokladen och tryck fast små bitar av kolasnören som spindelben. Ställ in i kylen så att chokladen stelnar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.