Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoschokladtryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Har precis gjort detta goda julgodis.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen och smält i vattenbad. Koka upp grädden med ingefäran i en kastrull. Sila ner grädden i chokladen. Blanda försiktigt till en jämn smet.Låt svalna och stelna i kylskåp ca 3 timmar. Rosta kokos i en stekpanna under omrörning så att den blir gyllenbrun. Forma små kulor av chokladtryffeln med en sked och rulla dem i en rostade kokosen.

Kommentarer (1)

  • Loulou3 21 december 2010

    Väldigt goda tryfflar, omtyckta av både stora och små! Smälter i munnen! Mums! Min son tyckte att de påminner om Raffaelo! En 5:a från osss! Bra omväxling till mörk choklad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.