Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokossockerkaka

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Hur god som helst. Det kan behövas läggas lite folje över kakan så den ej blir bränd

Ingredienser

Instruktioner

Smält marg, vispa ägg och socker poröst. Tillsätt de torra ingridienserna omväxlande med mjölken och matfettet. Häll smeten i en rund form socker kaks form Grädda i 175 grader miten av ugnen i ca 30 -40 min Glasyren - börja med att smälta marg och häll i de övriga sakerna. Häll glasyren över kakan när kakan svalnat och strö över kokos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.