Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kolaris

 
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp alla ingredienserna utom riset i en kastrull, den ska vara stor nog så den kan rymma riset senare. Koka upp smeten till kola konsistens i cirka 3 minuter. Ta sedan kastrullen från värmen och rör ner riset. Klicka ut smeten till toppar på smörpapper. Låt svalna lite. Smält chokladen i ett vattenbad. Doppa bottnen på de kalla topparna i chokladen och ställ dem sedan svalt så att de får stelna. Gärna i små muffinsformar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.