Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konjakskulor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Har inte provat men skall göra det

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och smör i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar och blanda ned den. Tillsätt florsocker och rör om tills chokladen har smält. Blanda i konjaken.
  2. Låt blandningen vila i kylskåpet över natten. Blanda florsocker och finkornigt strösocker. Forma små kulor av konjaksblandningen och rulla dem i sockerblandningen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.