Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konjakspepparkakor

 
  • Serverar: 350 portioner
Skriv ut

Annorlunda pepparkakor med en vuxen smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp sirap, vatten, farinsocker och kryddor tillsätt margarinet. Rör alltsammans tills det blir kallt. Detta är mycket viktigt !
  2. Lös bikarbonaten i konjaken och tillsätt blandningen i smeten. Arbeta in så mycket mjöl i degen att den blir smidig och fast, spara resten till utbakningen. Låt degen vila i kylen över natten.
  3. Kavla ut och tryck ut pepparkakorna med mått. Grädda i 200 grader i 5-6 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.