Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korintkringlor

 
Skriv ut

Hittade det här receptet en bilaga från Allers 1987

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda korinterna med 1 msk av vardera mjölsorterna.
  2. Rör ägg, socker och smör smidigt. Blanda bakpulvret med mjöl och kör till jämn deg. Ta upp degen på mjölat bakbord och blanda i korinterna. Forma till en längd och sätt i kylen minst en timme.
  3. Dela degen i 32 bitar och rulla varje bit till en smala längder. Forma till kringlor och lägg dem glest på plåtar med bakpapper. Grädda i 175-200 grader ca 12 minuter tills de fått lite färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.