Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korintsnittar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En tät och saftig kaka med korinter som bekvämt bakas i långpanna och skärs i bitar.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och vispa kraftigt mellan varje. Rör ner citronskal och mjölet blandat med bakpulver och korinter. Bred ut smeten i en långpanna med smort bakplåtspapper, ca 25x35 cm. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader tills kakan känns torr, ca 20 minuter. Skär kakan i snibbar eller rutor när den kallnat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.