Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvcarbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mumsigt gott och väldigt enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Medan pastan kokar, stek korvslantar i smöret.
  2. Blanda ägg, grädde, riven ost, parmesan, vitlök, persilja, mejram och paprikapulver i en skål.
  3. Häll vattnet av pastan och rör ner "äggsåsen" och korven med en gång. Smaka av med salt och svartpeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.