Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvpaella

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Här har jag valt kolbasz men du väljer förstås din egen favoritkorv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och tärna den. Fräs löken i lite matfett. Tillsätt ris och saffran och låt det fräsa med någon minut. Späd med buljong och låt riset småkoka under lock ca 20 minuter.
  2. Skär korven i slantar och stek dem i lite matfett. Stek grönsakerna enligt förpackningens anvisningar.
  3. Blanda samman det nykokta riset med korv och grönsaker. Toppa eventuellt med lime och färska örter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.