Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbdip

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lätt och mysigt på fredags kvällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda majonnäs, ost, hummerfond och purjolök. Stänk i några droppar tabasco eller hot sauce. Salta och peppra och vänd ner avrunnet krabbkött.
  2. 2. Bred ut dipen i en ugnsäker form. Skär crabfishpinnarna i mindre bitar och tryck ner dem i dipen. Strö över lite mer purjolök.
  3. 3. Gratinera ca 15 min tills det bubblar på ytan och den börjar få vacker färg. Servera dipen med grönsaker till.
  4. TIPS Den varma krabbdipen kan lagas i ugnssäkra små portinsformar när den ska serveras som entrérätt. Arrangera då gärna grönsakerna direkt på tallrikarna, vid sidan om varje portionsform.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.