Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbvårullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Asiastisk mat är det som tillfredsställer min mage mest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa krabbköttet, vårlökarna och korianderna i en matberedare. Blanda sedan med resterande ingredienser till fyllningen.
  2. Pensla rispappret inuti och lägg fyllningen på tvären och vik in kanterna där fyllningen är riktad mot.
  3. Stek i olja till rullarna blir bruna. För att undvika oljestänk kan det tillsättas lite margarin.
  4. För att kunna få mindre rullar rekomenderas det att köpa de mindre rispapprerna.
  5. Krabbköttet går bra att byta ut mot räkor.
  6. Serveras med eller utan ris med soya eller sötsursås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.