Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kransekakor

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Den norska högtidskakan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal mandlarna och blanda med florsocker.Tillsätt äggen, först 3 och sen det 4:de tills degen blir seg och lätt att rulla. Inte full styrka på beredaren. Packa in degen i folie och lägg i ugn på 100 grader i 1 timme. Kyl av degen.
  2. Rulla till fingertjocka längder och stek i mitten av ugn på 200 grader i 8-10 min. Kyl av fort gärna i drag. frys in med en gång.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.