Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krokofanter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Krokodil+elefant = krokofant. Roligt och gott till kalas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt blockchokladen i bitar och lägg de olika smakerna för sig i två rostfria skålar. Häll upp strössel (gärna i olika smaker) i skålar.
  2. Koka upp vatten i en kastrull och sänk ner en av skålarna i taget i vattenbadet tills all choklad har smält. Trä på en marshmallows på varje träspett och doppa dem i chokladen.
  3. Låt chokladen stelna något (så att den inte droppar av) innan marshmallowsen doppas i strösslet. Sätt spetten i ett högt glas eller i en karaff för att chokladen ska stelna.
  4. Servera marshmallowsen direkt från spetten eller tag av dem från spetten och lägg dem dekorativt på en tallrik.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.