Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kronärtskocksgucka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Smarrigt, använd gärna istället för smör på nybakat bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Ta en burk kronärtskockshjärtan (häll bort spadet) och dela dem i en skål, häll på lite olivolja. Kör med stavmixer till en slät massa. Pressa i vitök. Rör ihop, blanda ev i lite ytterligare olivolja för att få rätt konsistens, smaka av med salt och peppar. Mums nu är den färdig! Vill man ha den extra mild kan man röra i lite crème fraiche. Servera med nybakt bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.