Ta vara på krusbären! Här en frisk och somrig fromage garnerad med vispad grädde och tärnad kiwi. Underbart gott!
Instruktioner
- Blöt gelatinbladen i rikligt med vatten.
- Snoppa krusbären.
- Blanda krusbären, sirapen och saften i en kastrull och koka under lock på svag värme i 10-15 minuter.
- Mosa i mixer eller matberedare.
- Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lös upp dem i krusbärsmoset.
- Vispa äggen och florsockret vitt och pösigt.
- Blanda ner krusbärsmoset i äggsmeten.
- Vispa grädden separat till fast skum och vänd ner den i moset.
- Häll upp i en stor form eller i portionsskålar och ställ kallt tills det stelnar.
- Garnera med vispad grädde och skalad tärnad kiwi (OBS! kiwin läggs på alldeles före serveringen)
Publicerat den
29 juni 2009
Skriv kommentar