Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kruskabullar

 
  • Serverar: 22 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Luftiga goda bullar..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös jästen i vattnet. Blanda i övriga ingredienser och arbeta degen väl. Låt degen jäsa i 30 minuter under bakduk.
  2. Knåda den jästa degen smidig på bakbord. Dela degen i 3 delar. Forma varje bit till en rulle lika lång som plåten.
  3. Lägg rullarna på plåten och snitta varje längd i ca 7 bitar. Snittet ska inte gå igenom, bitarna ska hänga ihop.
  4. Låt jäsa under bakduk i 30 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter i 225 grader. Låt kallna på galler under bakduk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.